Weer terug (+ foto's!)
Door: Maarten en Resi
Blijf op de hoogte en volg Maarten & Resi
29 December 2010 | Oostenrijk, Wenen
Even een kort berichtje! Wij zijn weer terug in het knusse Wenen. We willen iedereen in Nederland bedanken voor de gastvrijheid en de logeerpartijen ;-) . Het was erg gezellig, en we zouden bijna heimwee krijgen :-P . Het is jammer dat we natuurlijk niet iedereen hebben kunnen zien, maar ja, de tijd blijft beperkt. Bij thuiskomst gisteren wachtte ons een heeeeele stapel kerstkaartjes, en met dank aan de kerstkaartjeshanger van Ina en Wilco hangt ’t nu mooi aan de muur (zie foto). Heel leuk, en onze nederige excuses dat jullie van ons geen Weihnachtskarte ontvangen hebben; dat was er een beetje bij ingeschoten met de plotselinge Nederland-plannen.
Verder hebben we niet heel veel nieuws, alles gaat hier z’n gangetje. Maarten mag bijna beginnen aan z’n nieuwe baan, maar we genieten nog even van de vrijheid ;-) . Specifieke plannen voor “Silvester” hebben we nog niet.
Op de fotosite (maartenenresi.multiply.com) staan weer wat nieuwe foto’s: van het mooie winterweer (en de enorme sneeuwduinen), onze “ijzige” kerstboom, en natuurlijk de kerstkaartjes!
Groetjes weer allemaal en alvast een gelukkig Nieuwjaar!
Maarten en Resi
29 December 2010 - 20:01
Dick Voorn:
Prettige jaarwisseling gewenst, voorzichtig met vuurwerk. Je kan het beter besteden aan Gluhwein.
Krijg je ook hoofdpijn van.
29 December 2010 - 22:08
Henk En Jenny R.:
Zo de kerstdagen zijn voorbij en nu dus de laatste dagen van 2010 in Wenen weer beleven. Wij wensen jullie een heel voorspoedig jaar in Wenen, in alle opzichten!
Groeten van Jenny en Henk. -
30 December 2010 - 10:28
Wilco Ina Anna Wim:
leuke foto's en mooi dat jullie weer goed zijn aangekomen !!
liefs ons 4en -
30 December 2010 - 20:20
Fam.Visser:
EEn goede jaarwisseling en veel succes met het werk.Veel plezier in Wenen. Tot het volgende verslag!! Groetjes van Pascal, Johan en Geke. -
01 Januari 2011 - 19:27
Bas, Mirjam En Joyce:
Ha Maarten en Resi,
Een nieuwjaarsgroet uit Warmond, nu jullie weer terug zijn in het winterse Wenen. Veel geluk en plezier in 2011 gewenst! Goed nieuws (baan en bank) om te horen. We proosten op jullie!
Liefs van Bas, Mirjam en Joyce